De afgelopen maand heb ik helaas niet zoveel kunnen bloggen. Daarom deze keer een maandoverzicht voor wat betreft de outfits van Koningin Mathilde in april!

Op donderdag 27 april bezocht het Belgische Koningspaar de tentoonstelling Rik Wouters. Koningin Mathilde droeg een rode rok met print van Dries van Noten. Dit combineerde ze met een zwarte mouwloze top en een zwarte clutch!

Foto

Foto

Foto

Foto

Advertentie- 

- Einde advertentie-

De dag er voor, op woensdag 26 april, lunchte het Belgische Koningspaar met Provincie gouverneurs. Koningin Mathilde ging gekleed in een bekende witte japon met bloemenstrook van Dries van Noten.

Foto

Foto

Dinsdag 25 april brachten Koning Filip en Koningin Mathilde een provinciebezoek aan de Oost-Vlaanderen. De provinciebezoeken die het Belgische Koningspaar aflegt, zijn te vergelijken met de streekbezoeken die het Nederlandse Koningspaar geregeld aflegt. Koningin Mathilde droeg bij deze gelegenheid een bekende geel/witte pied-de-poule japon van Natan. Mathilde had een clutch van Armani privé bij zich.

Foto

Foto

Foto

Op 20 april hielden Koning Filip en Koningin Mathilde een ontvangst voor de Hoofden van Diplomatieke Zendingen. Koningin Mathilde droeg een japon en een bijpassende roze mantel van Dries van Noten, waarmee we haar voor het eerst zagen tijdens het Staatsbezoek aan Japan.

Foto

Foto

Foto

Op dezelfde dag was Koningin Mathilde aanwezig bij de uitreiking van de Baillet Latour Prijs. De Koningin ging hier gekleed in een bekende japon van Natan.

Foto

Foto

Op woensdag 5 april lunchten Koning Filip en Koningin Mathilde met de nieuwe Secretaris Generaal van de VN, Antonio Guterres. Guterres is de opvolger van Ban Ki-Moon. Koningin Mathilde droeg bij deze gelegenheid een bekende roze japon van Bernard DePoorter.

Foto

Clutch van Armani privé:

Foto

Wat vinden jullie van deze outfits? Zijn ze geschikt voor de gelegenheid? En heb je een favoriet?

 

Foto's ©Koninklijk Paleis, ©Place Royale - RTL Belgium

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 02 mei 2017 - 22:15

Ik vind de top van de bovenste outfit mooi, best bijzonder. De rok is alleen nogal tuttig, en ik snap deze outfit niet bij de betreffende gelegenheid. Een dergelijke outfit vind ik meer iets voor een feestelijke gelegenheid in plaats van voor het bezoeken van een tentoonstelling. Persoonlijk vind ik het zachtgele pied-de-poule jurkje echt leuk! Het witte DVN jurkje met bloemenstrook al best vaak gezien, maar blijft leuk!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 03 mei 2017 - 11:33

Ze ziet er inderdaad meestal stijlvol uit. Al mag ze van mij ook best eens vaker een buitenlandse ontwerper kiezen. Maar Natan past wel goed bij haar, daar niet van!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 mei 2017 - 12:31

Wat een super leuk blog! Altijd fijn als Mathilde voor Dries van Noten kiest waarbij ik de rode rok en de roze - grijze Japan outfit het mooiste vind. Maar mijn absolute favoriet is het veelkleurige pastel jurkje van Natan dat Mathilde bij de Baillet Latour prijs uitreiking draagt. Wat zou ik die graag zelf in mijn collectie hebben...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 03 mei 2017 - 12:34

Ik vind ze dit keer eigenlijk allemaal wel leuk. Als ik zou moeten kiezen, dan zou ik die camelkleurige jas wel willen hebben :)

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 03 mei 2017 - 16:05

De kleding van Dries van Noten vind ik haar veel mooier staan. Het valt soepeler of zo? En lijkt bovendien slanker te maken, maar dat kan ook aan de foto's liggen natuurlijk ;-).

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 03 mei 2017 - 18:08

De knalroze japon vind ik haar goed staan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 04 mei 2017 - 02:43

Ik ga ook voor de knalroze jurk. Staat haar altijd goed!
Ik denk dat die gele ook leuk is maar die zien we niet volledig

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 04 mei 2017 - 08:47

Ik vind die oorhangers trouwens ook super, die zie je ook goed in die log!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 03 mei 2017 - 19:43

Mooie outfits. Ik kies voor de bovenste outfit. En wat fijn dat Mathilde vrijwel altijd voor Belgische ontwerpers kiest. Maxima kan daar nog wat van leren. Maar eerlijk is eerlijk: ik was erg tevreden over de mooie creaties van Taminiau, die Maxima op en na koningsdag droeg!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 05 mei 2017 - 11:47

Een prachtige Koningin, steeds weer ! Haar DvNoten-outfit met de zwarte mouwloze top staat haar verrukkelijk ! En wat een lieve uitstraling heeft ze toch !

Ik denk nog bijzonder graag terug aan het jongste staatsbezoek (november jl.) : wat een schitterend 'elegantieduel' was het toch de hele tijd met haar goede vriendin Máxima, niet het minst op dat retourgala : toen droeg Mathilde zelfs Jan Taminiau - wat een superlieve attentie toch ! Zie http://www.modekoninginmaxima.nl/koninginnenmode-ontwerpers/staatsbezoek....
En Máxima had voor haar vrienden, de Belgische gasten, een van haar allerschitterendste jurken uit de kast gehaald : de (ook letterlijk) evergreen van Valentino : zie de tweede foto in
http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-herdragen-kleding/maximas-f... !

© 2017 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?