Opmerking vooraf: deze log is geopend op 16 december 2015, maar zal steeds omhoog geplaatst worden, zodat het makkelijker terug te vinden is!

Omdat er al behoorlijk veel kerstkaarten van Royals verschijnen openen we bij deze een log, waar in een reactie onder de log gelinkt mag worden naar de diverse kerstkaarten van de royals. Let op: deze kerstkaarten mogen in verband met rechten over het algemeen niet zo geplaatst worden op eigen sites, daarom plaatsen wij de meesten niet in deze log!

Ook is deze log de plaats waar de lezers elkaar een Kerstwens kunnen 'meegeven'. Een speciale algemene Kerstlog dus. 

Om te beginnen wensen wij jullie allemaal alvast Goede en Gezegende Kerstdagen!

Een hartelijke Groet, 

Josine en TWoR

---

De Kerstkaart van Koning Felipe, Koningin Letizia, Infanta Leonor en Infanta Sofia mag wel hier geplaatst worden! De foto is gemaakt op de Nationale Feestdag. De meisjes dragen jurken van het Spaanse kledingmerk Nanos.

Foto ©Casa de S.M. el Rey

Afbeeldingen ©Nanos

>>>

Het Noorse Koningspaar heeft, net als andere jaren, een fotoserie vrij gegeven samen met het Kroonprinselijk gezin. Samen versieren ze de Kerstboom. Op de foto's draagt Prinses Ingrid-Alexandra hetzelfde jurkje als op de kerstfoto's van vorig jaar. De jurk is van Ralph Lauren. Kroonprinses Mette-Marit gaat gekleed in het groen, Koningin Sonja draagt een rood mantelpakje.Afbeeldingen ©Ralph Lauren

>>>

Update 17 december

De kerstkaart van Charles & Camilla is in de tweet hier onder deze link te vinden!

>>>

Ook de kerstkaart van het gezin van Koning Filip en Koningin Mathilde is inmiddels op twitter belandt!

>>>

Update 18 december

Vandaag zijn er nieuwe foto's en een filmpje vrij gegeven van het gezin van Kroonprinses Victoria. Gezien de hoeveelheid beelden is er een aparte log geopend. Klik hier!

>>>

De kerstfoto van het gezin van William en Catherine met hun kinderen Geroge en Charlotte, is hier te vinden!

>>>

De kerstkaart van ons Koningspaar is ook gesignaleerd! In deze tweet is de foto van de Kerstkaart te bekijken! Het jasje van de koningin zagen we al in 2000

>>>

Update 21 december

Prachtige kerstkaart van het gezin van Albert en Charlene van Monaco!

>>>

De kerstkaart van Prinses Beatrix (met foto met haar kleinkinderen) is hier te bekijken!

>>>

Vanavond ontdekte ik ineens een prachtige nieuwe gezinsfoto op het facebook account van Queen Rania!

Bron: Facebook ©Queen Rania

>>>

Update 23 december

Kroonprins Haakon, Kroonprinses Mette-Marit, Prinses Ingrid-Alexandra en Prins Sverre Magnus maakten een peperkoek voor de Noorse tv. Ze dragen dezelfde kleding als op de vrij gegeven Kerstfoto's. De video is hier te bekijken!

screenshots video ©NRK

>>>

Update 24 december

De Kerstkaart van Queen Elizabeth en Prins Philip is hier te vinden!

>>>

Update 25 december

Prinses Leonore viert Kerst in een oude jurk van mama Madeleine! Dat post Prinses Madeleine op haar facebookpagina!

Foto ©facebook Princess Madeleine of Sweden

>>>

De Britse Royals gingen zoals gebruikelijk samen naar de kerk. William en Catherine waren er dit jaar ook weer bij (ze gaan het ene jaar naar de Middletons, het andere jaar zijn ze bij de Koninklijke familie).

 British Royal family arrive at Christmas Day service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk #Royalty pic.twitter.com/YbiDl1KAaK

Er is een aparte log geschreven over de Britse Royals tijdens 1e Kerstdag

>>>

Update 29 december 2015

Op de cover van Billed Bladet is de kerstkaart van het Deense Kroonprinselijk gezin te zien!

>>>

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 dec 2015 - 13:50

Op marktplaats wordt (nu al!!!, best minder netjes eigenlijk) de kerstkaart van ons Koninklijk gezin aangeboden. Er wordt al meer dan € 200 op geboden.... Dit is overigens niet de kerstkaart die 'gewone' kaartjes stuurders terug krijgen. Die krijgen er 1 terug zonder foto (tenminste, andere jaren wel). http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/koninklijk-huis-en-royalty/m10015...

Koningin Beatrix heeft een kerstkaart met de kleinkinderen.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 16 dec 2015 - 15:49

Wow, leuke vondst TWOR!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 dec 2015 - 16:30

Die eer is voor Josine ;-). Zij stuurde die nl naar mij (maar dat kon jij natuurlijk niet weten ;) )

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 16 dec 2015 - 21:40

Serieus, als ik WA/M was, en als ik wist wie deze kaart in de verkoop deed, kreeg deze persoon nooit, never, meer een kerstkaart van mij!
Ik ben niet de meest principiële persoon die ik ken (sic) maar dit vind ik stuitend en verwerpelijk.
Jongejonge, how low can you go!
Verder, leuk, deze mogelijkheid om elkaar het beste toe te wensen, los van een andere bladzijde, zogezegd.
Morgen plaatst Josine mijn wensen voor eenieder. Echt, ik ben zooo onhandig met dit medium..
Ik kon nog wel rijk worden trouwens, als ik alle persoonlijke brieven enz. van koninklijke personen zou verkopen! Doe ik dus niet. O ja, èn van staatshoofden, beroemde schrijvers, goejegenade... Echt niet. Persoonlijke correspondentie bied je niet aan, via Marktplaats, vind ik.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 23:04

[email protected] Ik zie nu net dat de Koninklijke kerstkaart niet meer te koop staat, er staat nu "De door u gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar." en zo hoort het!

Of de kaart is goed verkocht, bedacht ik me net.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 17 dec 2015 - 21:58

Haha Margreet, je maakt me nieuwsgierig met je laatste opmerking! Je hebt dus een stapel koninklijke correspondentie liggen... Nee, je moet het zeker niet op Marktplaats zetten, maar als je een klein tipje van de sluier wilt oplichten, hou ik me aanbevolen ;-)

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 18 dec 2015 - 08:36

Hallo Imke,
Bij het werkbezoekverslag van Maxima van eergisteren heb ik nog een stukje geschreven over één van de brieven die ik heb ontvangen van prins Charles. Heb je dat gelezen? Ik schrijf soms impulsief een brief aan deze of gene en krijg vrijwel altijd een reactie, zowel van royalty als van b.v. schrijvers. De laatste groep nodig ik wel eens uit voor mijn leeskring en dan ontstaat er soms ook een leuke correspondentie.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 19 dec 2015 - 11:42

Ik lees nu dat verhaaltje pas, leuk die brief van Charles! Ze zijn het natuurlijk ook wel een beetje aan hun stand verplicht om te reageren op brieven van burgers, maar dat kan ook een standaardbriefje van hun secretariaat zijn. Als je een persoonlijke reactie krijgt, des te leuker. Ik heb nooit contact gezocht met royals, maar wel eens mails gestuurd naar bijv. politici. Dan is het ook erg leuk dat ze de moeite nemen om persoonlijk te reageren.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 19 dec 2015 - 19:12

Ja, ik heb ook wel de gebruikelijke, voorgedrukte bedankkaarten van b.v. ons koningshuis. Maar die persoonlijke brieven, waarin echt gereageerd wordt op je eigen brief, die zijn wel bijzonder.
Zo vroeg ik ook ooit aan prins Charles om een project te ondersteunen, net zoals ik dat deed/doe. Het ging hierbij weer om dat huis van eerder genoemde Gavin Maxwell. Ik had een aantal ansichtkaarten gemaakt, die te maken hadden met Gavin, deze laten printen en in de verkoop gedaan. Het geld ging naar het onderhoud van het Gavin Maxwell huis. Prins Charles kende dit huis immers en daarbij...hij is ècht een goede aquarellist. Dus ik dacht: als hij nu ook eens meedeed, dan zou dat vast wat opbrengen...
Ik schreef weer een brief, stuurde wat van mijn ansichtkaarten mee, en ècht!, binnen een week weer een antwoord: he thought my drawings were stunning! He loved my commitment but was so sorry...too busy... Kijk, die brieven koester ik natuurlijk.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 21:58

[email protected] Zo'n speciale kerstkaart koester je, zou ik zo denken, ik vind het een belediging om deze kaart te koop aan te bieden.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 16 dec 2015 - 23:04

Ik ben het niet eens met jullie, als je er zelf niets meer aan vindt dan verkoop je het toch gewoon, daar zie ik echt geen kwaad in, zo krijgt een ander die het misschien wel waardeert ook een kans. Ik koop en verkoop zelf ook... vandaar... ha ha. Nee, echt ik vind het geen probleem zo werkt dat nu eenmaal.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 16 dec 2015 - 23:46

"Als je er zelf niets meer aan vindt", schrijf je, Iris. Maar een kerstkaart, op 15 december, die je dus amper een paar dagen in je bezit hebt gehad....? Als je zooo snel belangstelling verliest voor iets, wat in liefde, of in ieder geval met een speciale bedoeling, aan jou speciaal gestuurd is? Sorry, maar dat heeft niets te maken met een gezond gevoel voor handel.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 17 dec 2015 - 01:43

Ik sluit me geheel bij Margreet aan. Zo ga je niet met vrienden/kennissen om, een slaatje slaan uit hun bekendheid.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 dec 2015 - 23:06

Niet iedereen zal even dol op royals zijn als verschillenden onder ons. Maar met name de snelheid van het verkopen staat me tegen. Dat vind ik eerlijk gezegd niet erg netjes. Die kaart hebben ze net ontvangen, en dan direct op MP zetten? Dat noem ik ergens een slaatje uit willen slaan. Wacht dan even netjes tot na nieuwjaar. Dit is toch net of je in geldnood zit ;-). Met het verkopen op zich lijkt me niet heel veel mis inderdaad. Maar nogmaals, zo snel vind ik minder prettig aan doen. Maar ach, we leven in een vrij land, dus laat ze ook maar lekker gaan, wat maakt mij het uit ;-).

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 17 dec 2015 - 09:57

Maar wie zegt dat die kaart persoonlijk is toegestuurd aan degene die hem verkoopt? Misschien is de verkoper er op een hele andere manier aangekomen. En misschien zit die persoon inderdaad in geldnood.....Maar zoals TWOR zegt, "laat ze maar lekker gaan"! ;-)

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 16 dec 2015 - 13:53

Josine en Twor ,en alle bezoekers hier wens ik wederzijds goede dagen en de beste wensen voor 2016 !
Ook wil ik graag iedereen bedanken voor het plaatsen ( ook de links -;) en reageren op de logs .

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 16 dec 2015 - 13:55

Wat zien de Spaanse prinsesjes er beeldig uit! De Noorse Sverre en Ingrid ook erg leuk.
Erg origineel om hiervoor een log aangemaakt te hebben.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 dec 2015 - 13:56

Dank je! Vonden we wel zo praktisch: kunnen gelijk alle linkjes hier geplaatst worden (zo houden we iedereen een beetje te vriend he, haha, wel linkjes plaatsen, maar dan georganiseerd ;) ), en iedereen die wil kan hier zijn/haar wensen kwijt.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 16 dec 2015 - 14:05

Wat een leuk idee van jullie.
Ook ik wens jullie en alle lezeressen en lezers Goede en Gezegende Kerstdagen en een Gezond en Voorspoedig 2016 toe.
En hopelijk ook weer een gezellig MKM jaar met z'n allen.

afbeelding van heleen00

heleen00

woensdag 16 dec 2015 - 16:10

Wat een leuke foto's!

Ik wens iedereen gezegende kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 16 dec 2015 - 16:50

Voor Josine, TWOR en alle lezers van ModekoninginMaxima:

Als je eenzaam bent, wens ik je liefde.
Als je je down voelt, wens ik je vreugde.
Als je bezorgd bent, wens ik je vrede.
Als je je leeg voelt, wens ik je hoop.
Gezegende Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 16 dec 2015 - 17:36

Lieve allemaal, fijne feestdagen en een waardevol nieuwjaar gewenst.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 16 dec 2015 - 18:32

Wat een leuke kaart uit Spanje! Ik ben zelf van plan om een kaartje te sturen naar William & Catherine, Felipe & Letizia, Albert & Charlene en Filip & Mathilde. Ik ben benieuwd wat ik allemaal terug krijg;)
Josine, TWOR en andere lezers: Goede kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 19:42

Kerstcadeaus in Monaco http://www.newmyroyals.com/2015/12/prince-albert-and-princess-charlene.html
Je ziet weer helemaal geen emotie's bij Charlene, het is feest voor die kinderen! Waarom neemt zij toch steeds zo'n uitdrukkingsloze houding aan? Het is bijna apatisch te noemen...... zo'n mooie jonge vrouw, ik kan er niet bij met mijn pet!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 dec 2015 - 17:57

Wow ze is heel mooi op deze foto's.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 18 dec 2015 - 11:54

Was dat mopperen of bemoedigend toespreken?
Ik ga voor het laatste.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 dec 2015 - 17:55

.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 dec 2015 - 17:55

.

afbeelding van Celeste

Celeste

zaterdag 19 dec 2015 - 21:41

Hè, ik zie hem toch bemoedigend op haar hand kloppen ?! Ik ben net nieuw hier
maar ik weet niet of ik blijf. Ik vind het toch wat aanmatigend om commentaar te leveren.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 19 dec 2015 - 23:49

Siobhan, ik ben het met je eens. Ik kan natuurlijk ook niet zeker weten wat hij zei of deed, maar ik vond het toen ook sterk overkomen alsof hij haar berispte in de trant van 'kom op, stel je niet zo aan'. Zo kwam het op mij althans over, maar zoals gezegd, zeker weten kunnen we zoiets nooit natuurlijk.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 20 dec 2015 - 09:36

@Carmen - je zegt: "zeker weten kunnen we zoiets nooit natuurlijk." -
Hou daarom op met dat onplezierige geroddel!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 20 dec 2015 - 10:02

Janna, ik zei dat het op mij zo over kwam, dat is alles. Ik had echt medelijden met Charlene op dat moment en ik denk dat bijna iedereen die op dat moment keek het gevoel had dat het bepaald geen tranen van geluk waren die ze huilde. Als dat onder geroddel valt, mijn excuses. Ik denk dat er echter van jouw kant uit geen reden is om mij op zo'n gebiedende toon te berispen. De beheerders zijn er uiteraard vrij in mijn bericht te verwijderen als het ongepast is voor deze website.
Ik wens je fijne feestdagen toe en hoop dat dit geen reden is tot vervelende discussies. Wat mij betreft even goede vrienden!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 20 dec 2015 - 10:02

[email protected] Albert en Charlène stonden allebei zo onder druk die dag, er was al zo veel commotie voorafgegaan en de liefde blonk er nou echt niet van af die dag. De vraag blijft altijd, wat heeft wel de doorslag gegeven om dit, in mijn ogen verstandshuwelijk, door te laten gaan. Na de geboorte van de tweeling lijken ze meer naar elkaar toe gegroeid te zijn maar echt warme, spontane liefdesblikken die je bij andere Koninklijke paren wel ziet en dat doet me deugd, spatten er niet van af, het ziet er allemaal zo geforceerd en krampachtig uit.

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 20 dec 2015 - 13:01

Bewust geef ik geen antwoord op het filmpje van Siobhan, Celeste geeft weer wat ik ook zag, een zeker bemoedigend klopje.
Om al die negatieve reacties op Charlene te voorkomen, hou ik me stil, maar het is weer volkomen zinloos
gebleken. Het werd toch weer een welles nietes verhaal waar jan en alleman zich mee bemoeit. Jammer hoor.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 20 dec 2015 - 15:44

Eigenlijk geef je met deze reactie toch wel gewoon antwoord? Geen verwijt hoor, van mij mag je. Ik vind het alleen jammer dat we elkaar altijd gaan vertellen wat je wel en niet mag zeggen in reacties. Laat dat toch aan de beheerders over zou ik zeggen. Altijd zo'n berispende schooljuf antwoorden, ik word daar soms zo moe van. Wil je zelf geen commentaar geven over het kapsel van Máxima of het klopje van Albert aan Charlene? Prima, hoef je niet te doen. Maar ga anderen niet zitten verbeteren alsof je zelf nooit iets fouts zegt of denkt. Hij die zonder zonde is.... En voordat iemand het zegt; Ja, met deze reactie maak ik me daar zelf ook schuldig aan.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 20 dec 2015 - 16:38

Ik sluit me bij Carmen aan (reactie van 15.44). Ik erger me ook aan die betutteling. Laat mekaar gewoon vrij en laat Josine modereren.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 20 dec 2015 - 20:58

Ook mee eens. Soms bekruipt me het gevoel dat hier met twee maten wordt gemeten. Maar misschien heb ik het mis?? Ik denk er het mijne maar van.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 20 dec 2015 - 22:30

Helemaal mee eens :-(((

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 24 dec 2015 - 09:40

Weet je wat helemaal vervelend is: dat na een paar dagen die vervelende opmerkingen ineens weggehaald worden door de schrijver.
De min of meer verdrietige reactie erop blijft staan......

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 24 dec 2015 - 10:28

Ik dacht zelf toen ze trouwden ook dat het wat mopperig was. Zat ik van de week n.a.v. de link hier het stukje nog eens te kijken, dat Charlene zo ongeveer in tranen uitbarst. Staat mijn man er ineens bij, kijkt er naar, zegt hij: Hij zegt 'Laat maar' of 'Laat maar gaan'. Samen met dat geruststellende klopje op de arm, denk ik inderdaad nu dat hij helemaal niet aan het mopperen was.

De verliefdheid spatte er destijds niet heel erg van af nee, maar ik schat zo dat dat ook wel te maken heeft met Charlenes (schijnbaar, ik kan me vergissen) ingetogen karakter. En met alle roddels dat ze net voor het huwelijk op het vliegveld gestaan zou hebben om als het ware weg te vluchten en tegen gehouden werd. Als zulke dingen niet waar zijn en ze worden toch breed uit gemeten in de media, dan lijkt het me ook lastig om stralend te zijn. Helemaal als je van jezelf al geen stralend type bent.

De beelden van het paar, zo samen met de kinderen, zijn vertederend. Je ziet de liefde voor de kinderen, maar ook de band die ze samen hebben. Zo heel ongelukkig zijn ze volgens mij echt niet. Stralend gelukkig dan? Geen idee, maar wat mij betreft vind ik ze er in ieder geval zeker niet ongelukkig uitzien. Ik hoop dat ze altijd samen blijven, en blijven werken en bouwen aan hun mooie gezinnetje!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 20 dec 2015 - 22:53

Inderdaad veel spanning die dag.
Ik vind dat ze het goed doet, ze zich bijzonder mooi kleedt en een supergeinige tweeling heeft!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 16 dec 2015 - 19:40

Leuke foto wat de Spaanse prinsesjes. Misschien een heel domme vraag, maar weet iemand het verschil tussen infanta en prinses? Ik dacht eerst dat infanta het Spaanse woord is voor prinses, maar nu zie ik beide woorden staan.

De Noorse koninklijke familie ziet er goed uit. Het jurkje van Ingrind Alexandra vind ik mooi, helemaal geweldig! Vorig jaar zat die wat beter, maar wat wil je ze groeit ook.
Mette-Marit vind ik mooi gekleed, alleen wat té sober, maar ja als ze heel chic gekleed ging was het ook weer niet goed;-). Bovendien staat de kleur haar goed, beter dan die pasteltinten die ze vaak draagt.

Misschien is Ralph Lauren ook wel iets voor onze prinsesjes. Maxima zelf draagt het ook wel eens. Het jurkje van Ingrid Alexandra: schitterend. Maar je moet er van houden. Sommigen zullen dit er tuttig vinden zo'n ruit.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

woensdag 16 dec 2015 - 20:20

In Spanje wordt de kroonprins "principe" genoemd. Of zoals in het geval van Leonor "princesa". Alle andere prinsen en prinsessen zijn "infantes" en "infantas".

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 dec 2015 - 21:15

Infante of Infanta zijn de kinderen van de Koning(in) of de Kroonprins(es). De Princesa van Asturie is Leonor. Sofia is feitelijk alleen Infanta Sofia. Leonor is dus Princesa de Asturias en/of Infanta Leonor. Weet niet of ik het helemaal goed zeg, aanvullingen zijn welkom!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 22:44

[email protected] Ik vond dit nog: Infant (vrouwelijk: infante)[1] is een dynastieke titel die sinds de 13e eeuw wordt gedragen door de jongere kinderen van de Spaanse monarchen. Infant komt van het Latijnse infans en betekent kind (van fari, spreken, dus letterlijk: die nog niet kan spreken). Oorspronkelijk was het in het Spaans de term die voor een kind onder de 7 jaar werd gebruikt.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 17 dec 2015 - 09:33

Oké bedankt!! Nu ben ik wat wijzer;-).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 25 dec 2015 - 16:13

Infanta komt uit het Latijn: infantem wat koningskind betekent. De titel van Prinses van Asturias is in Spanje alleen bestemd voor de kroonprinses / kroonprins. Ooit weer vanuit Asturias het Spaanse koninsgrijk heroverd, dus voor Spanjaarden is dit de belangrijkste titel die je kunt krijgen, naast de koningstitel.

Pagina's

Onderwerpen

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?