Nadat we gisteren vooruit geblikt hebben naar de kleding van 30 april, is het nu tijd om eens te kijken naar het kapsel van de prinses. Hoewel het gissen blijft, zien we wel een bepaalde lijn in de opgestoken kapsels van de toekomstige koningin. Tijdens haar beginperiode als prinses zien we Máxima met de meest kunstige kapsels in de publiciteit verschijnen tijdens gala's, diners en andere feestelijkheden. Er wordt duidelijk goed nagedacht over de knotten, die eruit zien als ware kunstwerken. Hoewel er wel enkele laag opgestoken knotten te zien zijn, lijkt de voorkeur van de prinses uit te gaan naar de wat hogere knotten. Ook zijn ze heel klassiek en strak, een heel verschil met tegenwoordig. In de loop der tijd lijkt de voorkeur van de prinses namelijk te wijzigen. Ze kiest steeds vaker voor een knot laag in de nek en een wat nonchalantere stijl. Lokken die losjes zijn bevestigd op het hoofd en knotten die op een speelse wijze a-symmetrisch worden opgestoken. Als de prinses deze stijl voortzet op 30 april kunnen we een dergelijke knot dus verwachten. Ik ben heel benieuwd of ze dat zal doen of dat ze, a la Máxima, kiest voor een verrassend kapsel. Nog ruim 20 dagen en dan zullen we het weten!

 

Boven: Máxima kiest in het begin vaak voor hoog opgestoken kapsels. Maar ook de basis voor haar laag opgestoken knotten zien we af en toe al voorbij komen. (Onder) Het verschil met de huidige lage knotten is de stijl van de knotten, die momenteel veel nonchalanter en minder bewerkelijk is.

Na verloop van tijd blijven we de hoog opgestoken chignons terug zien, maar zien we meer en meer een nonchalante touch. De lok of de losse plukjes worden vast onderdeel, wat zorgt voor een wat jeugdigere look.

Toch zien we al langzaamaan een verschuiving van voorkeur optreden, de lage knotten komen steeds vaker voorbij. Wellicht dat de komst van kapper Hildo, die de vervanger was van kapper Hervé, hier een rol in heeft gespeeld. Ook met de a-symmetrische knotten maken we kennis, bijvoorbeeld tijdens de doop van Alexia.

En hoewel Máxima ons keer op keer blijft verrassen met nieuwe stijlen en kapsels, lijkt de prinses de laatste tijd haar stijl op het gebied van kapsels wel gevonden te hebben. Ze kiest vaker en vaker voor een combinatie van bovenstaande chignons: Laag opgestoken én nonchalant. Wat mij betreft een perfecte combinatie. Het lichtjes touperen staat de prinses geweldig en ook de subtiel aanwezige lok maakt haar gezicht jong, vrouwelijk en mooi. Complimenten aan het kappersteam!

Heb je na deze log nog geen genoeg van de kapsels van de prinses? Klik dan hier, een hele categorie vol foto's van kapsels. Mijn favoriete artikel in deze categorie moet je dan zeker niet overslaan. Enjoy!

En mag ik jullie nog een keer attent maken op de quiz, die zondagavond sluit? Ongeveer 15 vragen over prinses Máxima. De prijs is een rok of gilletje op maat gemaakt van postzakstof door een professionele coupeuse. Tot nu toe heeft slechts een iemand 0 vragen fout, dus de kans is groot dat je wint!

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Irene

Irene

woensdag 27 nov 2013 - 16:39

Fantastisch mooi!
Zij is een Engel!

© 2017 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?