Broches: mooi en multifunctioneel

Broches worden in het algemeen op een jasje of top gespeld, maar koningin Máxima heeft ons op overtuigende wijze laten zien dat sierspelden ook prachtig staan op een tas, hoed of chignon. En Máxima is daarin zeker geen uitzondering.

Terugblik: deze juwelen droeg Máxima tijdens het staatsbezoek aan Australië

Dat koningin Máxima van juwelen houdt, is geen geheim. Sinds de inhuldiging hebben we al tientallen mooie juwelen kunnen bewonderen. Juwelenkenner Gert-Jan de Wit houdt alles nauwlettend in de gaten en praat ons regelmatig bij via het reactieformulier op deze site. Hoogste tijd om Gert-Jan eens aan het woord te laten, want over koninklijke juwelen is altijd wel wat leuks te vertellen.

Juwelen en sieraden Koningin Mathilde - deel 1: Fabiola's waterval broche

Koningin Mathilde staat er bij juwelenliefhebbers bijna om bekend dat ze zo weinig echte juwelen heeft. Toch heeft ze een behoorlijke voorraad oorhangers, en de laatste jaren wordt Mathildes juwelencollectie toch langzamerhand wat uitgebreider. Dat wordt tijd, voor dezeKoningin! Overigens heeft de Koningin echte favorieten, maar daar over hopelijk een andere keer meer!

Broche van diamant en kunziet

Koningin Máxima droeg tijdens het huwelijk van haar jongste broer een prachtige combinatie van een diamant collier en een pendant van kunziet uit de koninklijke collectie. Het collier werd al eerder op deze website uitvoerig besproken, maar de kunziet verdient zeker wat meer aandacht. De prachtige steen is afkomstig uit een set van diamant en kunziet, bestaande uit 1 pendant, 1 broche, 1 ring en oorhangers. Herkomst van de set is onbekend, maar voor zover we nu weten is het pas sinds kort in bezit van de koninklijke familie.

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?