Vandaag in de serie herdragen kleding aandacht voor twee zwarte outfits uit de kledingkast van koningin Máxima. De eerste outfit zagen we nog in de periode van Máxima's verloving met de prins. Dankzij het fleecevest dat Máxima het grootste gedeelte van de dag droeg bleef lang onbekend welke kleding ze droeg, maar dankzij een foto die onlangs opdook is ook da mysterie ontrafeld. Onder het vest droeg ze namelijk de zwarte top die we ook in 2003 zagen tijdens Máxima's eerste zwangerschap. De tweede outfit is een zwarte japon, die we voor het eerst zagen tijdens de premiere van Zwartboek. De opvallende jurk is gemaakt van transparante stof, waardoor de buik van Máxima goed zichtbaar is op de foto's. Omdat de rest van de jurk heel kuis is en netjes gecombineerd met onopvallende accessoires vind ik het een geslaagde look. 

Máxima in Sneek, 2001:


Helaas kan ik niet zien welke broche Máxima draagt. Iemand enig idee?

Herdragen in 2003, bij de opening van de Prins Claus brug. Máxima was hier enkele maanden zwanger. 

Outfit 2: 

Van links naar rechts: 
Máxima bij premiere Zwartboek, september 2006. 
Máxima tijdens staatsbezoek Argentinie, december 2006. 
Máxima bij Nieuwspoortlezing, maart 2012.

Foto's met dank aan:

PPE 
Hendrik Jan van Beek

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 02 dec 2013 - 20:34

Wat een leuke top is dat van die eerste outfit! Heel ander stijl dan dat ze meestal draagt. Staat haar wel goed.
Josine, is het stuk tussen de rok en het bovenste zwarte gedeelte ook transparant, of lijkt dat zo? Ik kan het namelijk niet goed zien op de foto's. Ik zie eerlijk gezegd ook niet dat ze al een buikje heeft, hoor.

afbeelding van sjanine

sjanine

maandag 02 dec 2013 - 21:13

Nou ik zie dat buikje ook niet.. Dat veranderd niet dat ik de kledingkeuze in combinatie met kapsel en juwelen bij zwartboek in 2006 echt prachtig vindt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 dec 2013 - 21:23

OP de linkse foto zie je onder het zwarte gedeelte van haar boezem goed dat de stof transparant is :)

afbeelding van Esther*

Esther*

maandag 02 dec 2013 - 21:52

Er was de laatste tijd heel veel te doen om Maxima haar haar en met name de hoeveelheid, maar als je de tweede foto van jouw blog ziet dan is dat een mooie volle bos..... Dus misschien toch naar een betere kapper geweest en betere verzorgingsproducten gebruikt aanvullend met een dosis voedingssupplementen ?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 02 dec 2013 - 21:33

De eerste outfit vind ik helemaal niets, maar het jurkje blijft een topper! Leve the little black dress! Maakt ook Máxima beeldschoon.

afbeelding van Maartje

Maartje

maandag 02 dec 2013 - 21:34

Dat deel is inderdaad transparant en ik denk dat Josine dat bedoelde: het is transparant, dus je ziet haar buik. Ik vind deze jurk net wat minder. Niet zo chique als de jurken waarin ik haar liever zie.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 02 dec 2013 - 22:09

Erg mooie zwarte top. Ik zou de top dan met een strakke broek combineren.
Deze top zou ik graag in mijn kast willen hebben. Heel draagbaar en toch heel erg mooi.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 02 dec 2013 - 22:22

Ik ben er niet weg van, van deze zwarte combinatie. De versieringen bij haar middel en op haar rok op de linkerfoto vind ik niet passen, het maakt het voor mij wat tuttig. Misschien ook door de vorm van de rok. Het lijkt op een simpele top gemaakt van organza.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 02 dec 2013 - 22:39

Vind het jurkje prachtig! Op andere foto's kun je goed zien dat zowel Maxima als WA hun kapsels hadden aangepast aan de film, erg geslaagd!
Bovenste top leuk als je zwanger bent.....maar ben er niet kapot van! ;>))

afbeelding van Paula

Paula

maandag 02 dec 2013 - 23:07

@Christa, ik heb het even opgezocht maar dat staat inderdaad leuk zeg, zoals ze hun haar hadden in de stijl van de 40'er jaren. Enig!

afbeelding van Nelleke H.

Nelleke H.

maandag 02 dec 2013 - 22:44

Die zwarte jurk droeg ze voor het eerst op 30 maart 2006 (2e plaatje) tijdens het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Argentinië. Toen zag ze er heel mooi uit, tijdens de premiere van Zwartboek niet zo.

De zwarte top is mooi, maar ik vind het meer iets voor de vrije tijd.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 02 dec 2013 - 22:49

Zwart vind ik niet Maxima's kleur. Ze is duidelijk geen winter-maar een herfst type en kan dus beter geen zwart dragen. Ze krijgt er schaduwen van in haar gezicht.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

maandag 02 dec 2013 - 22:56

De eerste outfit vind ik een gewone outfiyt (en dan bedoel ik natuurlijk het topje) maar de tweede outfit vind ik op alle drie de foto,s een echte topper,en wil ik nog wel eens terug zien.

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 03 dec 2013 - 00:41

Jurkje vind ik wel mooi de top niet. Klopt wel dat zwart haar minder staat dan bruin tinten.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 03 dec 2013 - 09:11

De top vind ik helemaal niks, vormloos en ook al ben je zwanger totaal niet flatterend.. Het jurkje vind ik bij de première van zwartboek geweldig, kapsel in stijl en mooie oorbellen en schoenen, de andere combinaties vind ik het net niet, de ketting doet afbreuk aan het jurkje en de stola past totaal niet bij het jurkje, hier was een kort zwart Imitatiebont jasje prachtig geweest!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 03 dec 2013 - 09:45

Wel sexy hoor het zwarte jurkje.Ik had deze jurk nog nooit zo gezien, maar heel mooi. Ook het haar zit prachtig. Chigue met alleen de oorbellen, meer heeft het ook niet nodig. En idd, met een kort "bont"jasje was het , denk ik, mooier geweest dan met de stola.Maar het was daar wellicht te warm voor. De eerste outfit is aardig en als je zwanger bent kan dit heel goed.

afbeelding van Coosje

Coosje

dinsdag 03 dec 2013 - 11:24

Echt supersexy dat jurkje en idd omdat het voor de rest allemaal erg netjes is, is de transparante "buik" erg mooi. Alleen daaronder ten hoogte van haar navel, vind ik het een beetje een rommeltje. Versiering, overgang van stoffen en het lijkt alsof er iets dubbel zit. Hun haren zaten toen bij de premiere idd erg mooi. klein beetje gel doet wonderen voor onze WA. En wat betreft de wel of niet volle haardos van Maxima. Na 3 x zwanger zijn en ontzwangeren kan de fut behoorlijk uit je haar zijn. Dat is algemeen bekend. En ik durf ook wel hardop uit te spreken dat de bos losse haren die we zagen zoals bij bezoek van Filip en Mathilde en afgelopen zaterdag bij het koninkrijksconcert, absoluut niet te danken is aan goede verzorging en voedingssupplementen maar gewoon clip-in-extensions. En dat is geen verwijt oid.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 03 dec 2013 - 13:27

Topje vind ik niet geweldig. De jurk is heel mooi maar dan wel zonder ketting en stola.

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?