Tijdens het recente bezoek aan de Antillen droeg koningin Máxima een witte japon van Gucci en een nieuwe hoed van de Nederlandse ontwerpster Eudia. Via het contactformulier heb ik minimaal tien keer de vraag gekregen waar Máxima de zonnebril heeft gekocht, dus vandaar deze log. Net als enkele andere favoriete zonnebrillen, komt deze bril van Tom Ford. 

Foto's: Bea Moedt 

De bril was bij Saks Fifth Avenue te koop voor 425 dollar. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

woensdag 22 jul 2015 - 09:48

Ik vind de bril helemaal fantastisch. Het is dat ik geen zin heb om naar Den Haag te reizen, maar anders ;) (als iemand toevallig weet waar bril online voor die sale prijs te koop is houd ik mee aanbevolen...).
Als ik de en profile foto zie, dan vind ik het wel weer 'veel': de hoed, hoedenspeld, de mooie maar gróte oorbellen en bril concurreren voor mijn gevoel nogal met elkaar. Ik vind het typisch zo'n bril die je (nu ja, ik) als statement piece zou dragen bij een eenvoudig wit of zwart jurkje, haar in een staartje/knotje, hooguit een parelknopje in de oren, en klaar.

afbeelding van M

M

woensdag 22 jul 2015 - 09:27

De zonnebril van Tom Ford is bij een brillenzaak op het Noordeinde in Den Haag te koop voor 249 euro. Misschien heeft ze de brik daar wel gekocht :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 21 jul 2015 - 18:02

Super leuke outfit en de brul maakt het helemaal af. Wat fijn als je een hoeden en brillengezicht hebt zoals Máxima. Ik wilde dat deze bril mij stond.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 21 jul 2015 - 18:03

Nee, mijn keuze was het niet geweest. Ik vind dit een uilebril. Veel te groot. Hij maakt het wel vrolijk, dat wel, maar een ingetogener versie had mijn voorkeur gehad.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 21 jul 2015 - 17:25

Ik vind haar kapsel leuker dan de zonnebril!!
Maar ik houd niet van zonnebrillen , wel van mooie kapsels !! ha ha

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 21 jul 2015 - 15:47

Wat een gave zonnebril is dit! Best gedurfd, maar het past erg goed bij haar witte jurk, omdat die zo eenvoudig is. Hij staat haar ook prachtig!

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 21 jul 2015 - 15:21

De bril past goed bij de rest van haar voorkomen. En ze kan de bril hebben.
Maar of ik nu echt kan wennen aan dit soort modelllen?!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 21 jul 2015 - 15:03

Geweldige bril! En wat een super totaalplaatje vond ik dit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 21 jul 2015 - 15:02

Heel mooi! Een beetje daring mag bij zo n eenkleurige jurk! Zonnebrillen staan haar altijd goed. Of zijn er ook missers?

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?