Een van Maxima's favoriete ontwerpers is Benito Fernandez. Fernandez, die bekend staat om zijn ontwerpen voor SATC, heeft een uitgesproken, kleurrijke stijl die past bij de stijl van Maxima: Kleurrijk, gewaagd en nonchalant. Een van Maxima's mooiste jurken van Fernandez vind ik de groene jurk met rode, fluwelen jas. Maxima droeg de jurk tweemaal en straalde beide keren als een echte modekoningin. Een andere jurk van zijn hand is de grijze jurk die ze droeg tijdens Prinsjesdag 2004. Ik vind de jurk niet erg mooi, maar hij heeft wel een hele mooie pasvorm en is gemakkelijk te combineren. Maxima droeg de jurk na Prinsjesdag nog tweemaal. Welke jurk vind jij mooier?

Boven: Maxima met de groen/rode jurk tijdens een bezoek aan Oman. Het was niet de eerste keer dat Maxima de jurk droeg, dat was tijdens het bezoek aan Bhutan in 2007. (Onder)

De jurk op de catwalk:

Maxima tijdens Prinsjesdag 2004:

Maxima herdroeg de jurk tweemaal. De eerste keer was tijdens het staatsbezoek van Mozambique aan Nederland op 27 februari 2008.

De tweede keer was tijdens de 50e editie van Holland Dancefestival, oktober 2009.

Foto's met dank aan:

www.picturepress.nl 
www.royalpress.nl via PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 30 sep 2013 - 22:04

Deze man weet als geen ander wat haar staat!

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 30 sep 2013 - 22:08

En op de foto van Prinsjesdag 2004 had Maxima nog haar eigen vorm ogen. Kleiner en charmanter naar mijn mening. Wat heeft ze daarna toch laten doen? Ooglift, botox, borsten, nog meer?

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?